Gå til sidens indhold
 

Vilkår for bygge- og anlægsarbejde

Som nabo til havnen kan det desværre ikke undgås, at man oplever gener i forbindelse med anlægsarbejdet. Generne vil typisk være relateret til støj samt i mindre grad støv og vibrationer.

Som myndighed på området er det Aarhus Kommune, Teknik og Miljø, der fastsætter bestemmelser for under hvilke vilkår bygge- og anlægsarbejde må udføres. Arbejdet med De Bynære Havnearealer er underlagt de samme vilkår, som gælder for andet byggeri i Aarhus Kommune og er som følger:

 

  • I tidsrummet kl. 7-18 på hverdage og kl. 7-14 på lørdage må der udføres støjende arbejde. Der er ingen støjgrænser i dette tidsrum.
  • Ramning må, fra d. 1. oktober 2016, foretages på hverdage i tidsrummet kl. 8-16. For byggeri påbegyndt før denne dato, kan der været givet tilladelse til ramning til kl. 18, hvilket i så fald stadig vil være gældende.  Der er opstillet krav til vibrationsniveauet i nærliggende bebyggelse, men pga. afstanden forventes ramningen ikke at give anledning til overskridelse af kravniveauet. 

 

Ovenstående medfører ikke, at det kun er tilladt at udføre arbejde i det anførte tidsrum, men alene hvornår der må udføres støjende arbejde.

Der kan forekomme perioder, hvor arbejdets art nødvendiggør, at der udføres støjende arbejde udenfor tidsrummet kl. 7-18, fx i forbindelse med støbning af større emner. Såfremt dette er påkrævet, vil dette kun ske med forudgående tilladelse fra Teknik og Miljø.

 

Hvis du ønsker yderligere information om byggeaktiviteterne og tidsforløb mv., kan du henvende dig til Bolig og Projektudvikling (89402362).

 

Hvis du oplever gener i form af støv, støj og vibrationer, som du ønsker at klage over, så skal klagen rettes til Center for Miljø og Energi (89402213), som er myndighed på området.

 
 

Opdateret: 14.10.2016

Afdeling: Teknik og Miljø

Send kommentar:   Bolig og Projektudvikling

Telefon: 89 40 23 62

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code